جناب دکتر سلام.بنده یک سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم هنوز بچه دار نشدم و اینکه بعد از عمل هم پوست بیضه هام خیلی شل و آویزون شده به نظر شمابا شل شدن پوست که باعث پایین اومدن بیضه شده مشکلی وجود نداره

نظرات (1)

سلام،آزمایش اسپرم انجام بدید ،شُل شدن پوست اسکروتوم اثری در عود واریکوسل ندارد

نظر خود را بنویسید

ده − 5 =