با سلام در ۵ اذر ۱۴۰۱ عمل لیتولا پاکسی انجام دادم بعد از کمتر از۳ هفته سونوگرافی وجود چندین سنگ به ابعاد بزرگتر ۶/۵ را نشان داد دکتر معتقد است دلیل بزرگی پروستات باعث شکل گیر ی مجدد سنگ با این سرعت شده ومصرف قرص تامسولوسین دیگر تاثیری در کوچک شدن پروستان ندارد وباید عمل شود سوالم این است ایا امکان شکل گیری سنگ در مثانه با این سرعت وجود دارد دوم ایا با دارو می توانم پروستات را کوچک کنم

نظر خود را بنویسید

1 × 1 =