سلام دکتر من بعد از کلی عمل فتق و واریکسول و هیدروسل آزواسپرم شدم
در حال حاضر
lh 13.23 ,fsh 36.59 tesost 3.96
سوال من اینه با این اوصاف اصلا بیوپسی بیضه رو توصیه میکنید ؟
متاهل سن 27

نظرات (1)

سلام،اگر اندازه بيضه ها طبيعيه بيوپسي بيضه لازم نيست ولي اگر اندازه طبيعيه بيوپسي بكنيد بهتره

نظر خود را بنویسید