سلام وقت بخیر.
آقای دکتر بنده حدودا ۳-۴ ماه پیش بعد از یک درد نیم ساعته زیر شکم، متوجه غیر طبیعی بودن رگ های بیضه سمت چپ شدم و به دکتر مراجعه کردم و ایشون هم سونوگرافی نوشتند و بعد از دیدن نتیجه (واریکوسل گرید ۲ در سمت راست و گرید ۳ سمت چپ) گفتند باید عمل بشه و امکان هیدروسل و عود کردنش هم هست و من نتونستم خودمو راضی به کاری که فایده نداره کنم. اما خب مشکل کمی جدی تر شده و بعد از تحقیق متوجه شدم روش میکروسرجری کمتر از یک درضد احتمال عود داره… خواستم بدونم این حقیقت داره و بعد از این عمل به عوارضی دچار نمیشم؟
اگر توضیح کامل بفرمایین خیلی ممنون میشم چون خیلی نگرانم.ببخشید بابت طولانی بودن متن.

نظرات (1)

سلام،بله دقیقترین روش جراحی واریکوسل روش میکروسرجری است

نظر خود را بنویسید