سلام.
بعد از معاینه و سونوگرافی رنگی داپلر و آزمایش اسپرم متوجه شدم که واریکوسل گرید ۲ دارم.
میخواستم بدونم اگر عمل جراحی به مدت ۴ ماه به تعویق بیفته،امکانش هست از گرید ۲ به گرید ۳ پیشرفت کنه؟
چون بیمه تکمیلی نیستم و هزینه‌ی عمل جراحی به روش میکروسکوپیک زیاد هست و من فقط بیمه تامین اجتماعی هستم.
در آزمایش اسپرم ، تعداد اسپرم حدود ده میلیون بوده،حرکت اسپرم ۱۱،۸۶ ،مورفولوژی و دیگر آیتم ها نرمال بوده.
با این تفاسیر بعد از عمل امکان بهبودی دارم؟یا با روش های iui ,ivf امکان بچه دار شدن رو دارم.
بنده یک سال هست که ازدواج کردم و تا حالا اقدامی برای بچه دار شدن نکرده بودم.
آقای دکتر لطفا هزینه عمل جراحی به روش میکروسکوپیک در کلینیک جراحی محدود رو هم اگر امکانش هست ذکر کنید.
آزمایش اسپرم هم براتون ارسال کردم.
با تشکر

نظرات (1)

سلام ،با تاخير در جراحي واريكوسل بدتر نميشه ،بهترين روش جراحي واريكوسل روش ميكروسرجري است

نظر خود را بنویسید